Maura Jansen

Mijn verhaal

maura jansen

Na 4 jaar opleiding en 1,5 jaar in Nederland als fysiotherapeut te hebben gewerkt begon ik de zon en het mediterraanse leven te missen en ben ik weer terug gegaan naar Barcelona. Daar heb ik als fysiotherapeut bij een van de sportartsen van FC.Barcelona mogen werken en bij een multidisciplinair centrum voor baby’s en zwangere vrouwen. Hier is mijn nieuwsgierigheid voor het menselijk lichaam alleen maar toegenomen en ben ik de opleiding Osteopathie gaan volgen bij de “Facultat Blanquerna”. Daar is mijn passie voor dit vak begonnen. Het leren begrijpen hoe het menselijk lichaam werkt, zijn anatomie en fysiologie werd voor mij fascinerend. Al snel mocht ik fulltime als osteopaat beginnen in het Centrum voor Osteopathie  in Terrassa waar ik ontzettend veel heb geleerd.

Door de economische omstandigheden in Spanje werd het onmogelijk om meer uitdaging uit mijn werk te halen en ben ik me gaan oriënteren op de Osteopathie in Nederland. Nu ben ik 3 jaar in Nederland als osteopaat werkzaam geweest en ben weer wat ervaring rijker. Nadat ik de opleiding “Osteopathie bij kinderen” heb gevolgd het is nu tijd om mijn eigen visie toe te passen in de praktijk.